Något av det häftigaste du kan göra som skidåkare är att bege dig upp på berget under en klar vintereftermiddag och invänta det magiska norrskenet. Spänningen är en stor del av äventyret eftersom det aldrig är helt säkert om norrskenet uppenbarar sig eller inte. Men har du tur kommer norrskenet att dansa över ditt huvud samtidigt som dina skidor plöjer genom snön ner för berget.

Page title

Bli medlem och få tillgång till hela artikeln

Som medlem PremiumPlus på Snösäker får du tillgång till hundratals artiklar om offpist, toppturer och laviner. Du får även beskrivningar till 600 toppturer i Skandinavien och de bästa offpiståken, men också de digitala kurserna Topptursskolan och Snöjägaren. Men inte nog med det: du har även fri tillgång till våra 10 digitala guideböcker.

Pris: 399:-/år Läs mer här

Väljer du medlemskapet Premium får du tillgång till allt ovanstående, exklusive våra digitala guideböcker. Men som Premiummedlem har du bra rabatt på guideböckerna.

Pris: 249:-/år Läs mer här

Redan medlem? Logga in här.

Kommer du inte åt informationen trots att du är inloggad? Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken ”Mina sidor” och vidare till ”Mitt medlemskap”. Om det står att ditt medlemskap är inaktivt behöver du betala för ytterligare ett år här!

ABC i turplanläggning

Toppturskolan

• För medlemmar Premium & PremiumPlus

Lär dig att passa kartan

Toppturskolan

• För medlemmar Premium & PremiumPlus

Lär dig ta ut en kompasskurs

Toppturskolan

• För medlemmar Premium & PremiumPlus

Orientering i mörker och vid dålig sikt

Toppturskolan

• För medlemmar Premium & PremiumPlus