Nu hittar du beskrivningar till 625 toppturer på Snösäker!

På Snösäker.se finns just nu beskrivningar till 625 toppturer i 42 skandinaviska fjällområden! Vi skriver just nu, för att vår samling av turbeskrivningar till skandinaviska toppar växer hela tiden och inom kort kommer vi att komplettera sajten med fler fjäll och områden. Här hittar du våra 625 turbeskrivningar.

Sugen på att åka skidor utför Sveriges högsta berg? På Snösäker hittar du tubeskrivningar till Kebnekaises nordtopp. Och 624 andra Skandinaviska toppturer.

För att få tillgång till turbeskrivningar behöver du bli medlem på Snösäker. Vi har två olika medlemskap: Premium och PremiumPlus. Den stora skillnaden mellan dessa medlemskap är att PremiumPlus ger tillgång till allt innehåll på Snösäker.se, inklusive våra 10 digitala guideböcker (så kallade e-förare). I övrigt är innehållet i  PremiumPlus och Premium likadant: fri tillgång till kurserna Toppturskolan och Snöjägaren, samt bra rabatter på våra övriga produkter.

Läs mer om medlemskapet Premium (249:-/år)

Läs mer om Medlemskapet PremiumPlus (399:-/år)

Om Snösäker
Snösäker arbetar med kunskap för att hitta bra och säker snö. Det gör vi genom sajten Snösäker.se, böcker och föreläsningar. Genom att bli medlem på Snösäker.se får du tillgång till 100-tals artiklar om offpist och topptur, fler än 500 beskrivningar till toppturer i Skandinavien och de digitala kurserna Toppturskolan och Snöjägaren. På Snösäker finns två olika medlemskap Premium  och Premium+
I boken Snösäker får du massa kunskap som gör din skidåkning bättre, säkrare och roligare.
Läs mer om boken här.
Vi har även skrivit boken Toppturer i Norge. Kolla in den här.