Nu hittar du beskrivningar till 600 toppturer på Snösäker!

ClosePlease loginn

På Snösäker.se finns just nu beskrivningar till 600 toppturer i 40 skandinaviska fjällområden på Snösäker! Vi skriver just nu, för att vår samling av turbeskrivningar till skandinaviska toppar växer hela tiden och redan innan nästa säsong drar igång har vi kompletterat sajten med fler fjäll och områden. Här hittar du våra 600 turbeskrivningar.

Sugen på att hitta rätt på Sveriges längsta topptur? Då ska du läsa turbeskrivningen för Stortoppen i Ahkka på Snösäker.

För att få tillgång till turbeskrivningar behöver du bli medlem på Snösäker. Vi har två olika medlemskap: Premium och PremiumPlus. Den stora skillnaden mellan dessa medlemskap är att PremiumPlus ger tillgång till allt innehåll på Snösäker.se, inklusive våra digitala guideböcker (så kallade e-förare). Blir du Premium-medlem får du tillgång till 504 toppturer i alla de 40 destinationer som finns på Snösäker, men du kommer inte åt de 86 bonusturer som finns i våra digitala guideböcker. I övrigt är innehållet i  PremiumPlus och Premium likadant: fri tillgång till kurserna Toppturskolan, Lavinskolan och Snöjägaren, samt bra rabatter på våra övriga produkter.

Läs mer om medlemskapet Premium (229:-/år)

Läs mer om Medlemskapet PremiumPlus (399:-/år)

Om Snösäker
Snösäker arbetar med kunskap för att hitta bra och säker snö. Det gör vi genom sajten Snösäker.se, böcker och föreläsningar. Genom att bli medlem på Snösäker.se får du tillgång till 100-tals artiklar om offpist och topptur, nästan 600 beskrivningar till toppturer i Skandinavien och de digitala kurserna Toppturskolan och Lavinskolan.
Här blir du medlem på Snösäker.
I boken Snösäker får du massa kunskap som gör din skidåkning bättre, säkrare och roligare.
Läs mer om boken här.