Nu hittar du beskrivningar till 560 toppturer på Snösäker!

ClosePlease login

Stora delar av sommaren och hösten har vi lagt på att skriva en bok om toppturer, som kommer lagom till säsongen. Men vi har även hunnit uppdatera Snösäker.se med ett gäng nya turbeskrivningar. Och och det kommer fler snart, bland annat i Sarek och Hemavan. De senaste uppdateringar gör att det i nuläget finns beskrivningar till 560 toppturer i 40 skandinaviska fjällområden på Snösäker!

Sugen på att hitta rätt på Sveriges längsta topptur? Då ska du läsa turbeskrivningen för Stortoppen i Ahkka på Snösäker.

För att få tillgång till turbeskrivningar behöver du bli medlem på Snösäker. Vi har två olika medlemskap: Premium och PremiumPlus. Den stora skillnaden mellan dessa medlemskap är att PremiumPlus ger tillgång till allt innehåll på Snösäker.se, inklusive våra digitala guideböcker (så kallade e-förare) Blir du Premium-medlem får du tillgång till 476 toppturer i alla de 40 destinationer som finns på Snösäker, men du kommer inte åt de 86 bonusturer som finns i våra digitala guideböcker. I övrigt är innehållet i  PremiumPlus och Premium likadant: fri tillgång till kurserna Toppturskolan, Lavinskolan och Snöjägaren, samt bra rabatter på våra övriga produkter.

Läs mer om medlemskapet Premium (229:-/år)

Läs mer om Medlemskapet PremiumPlus (399:-/år)

Om Snösäker
Snösäker arbetar med kunskap för att hitta bra och säker snö. Det gör vi genom sajten Snösäker.se, böcker och föreläsningar. Genom att bli medlem på Snösäker.se får du tillgång till 100-tals artiklar om offpist och topptur, fler än 500 beskrivningar till toppturer i Skandinavien och de digitala kurserna Toppturskolan och Lavinskolan.
Här blir du medlem på Snösäker.
I boken Snösäker får du massa kunskap som gör din skidåkning bättre, säkrare och roligare.
Läs mer om boken här.