Så gör du coolaste toppturen i Sylarna

Martins åk är ett av många bra åk i Sylarna, antagligen det bästa. Här får du pampiga vyer, pirr i magen och fin skidåkning. Från Sylarnas fjällstation siktar man skidspetsarna mot Storsylens respektingivande östvägg. Men lugnt, den väggen ska inte bestigas. Istället går man in i dalen öster om Storsylen och fortsätter upp mot den taggiga bergsryggen Pinnaklarna. Landskapet är läckert, med branta glaciärer och spetsiga toppar.

Uppe vid Pinnaklarna och starten till Martins åk.

Page title

Bli medlem och få tillgång till hela artikeln

Som medlem PremiumPlus på Snösäker får du tillgång till hundratals artiklar om offpist, toppturer och laviner. Du får även beskrivningar till 600 toppturer i Skandinavien och de bästa offpiståken, men också de digitala kurserna Topptursskolan och Snöjägaren. Men inte nog med det: du har även fri tillgång till våra 10 digitala guideböcker.

Pris: 399:-/år Läs mer här

Väljer du medlemskapet Premium får du tillgång till allt ovanstående, exklusive våra digitala guideböcker. Men som Premiummedlem har du bra rabatt på guideböckerna.

Pris: 249:-/år Läs mer här

Redan medlem? Logga in här.

Kommer du inte åt informationen trots att du är inloggad? Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken ”Mina sidor” och vidare till ”Mitt medlemskap”. Om det står att ditt medlemskap är inaktivt behöver du betala för ytterligare ett år här!