Unik digital guidebok för Abisko-Björkliden-Riksgränsen, från 119:-

 

I vår digitala guidebok för området Abisko-Björkliden-Riksgränsen hittar du några av Sveriges mest klassiska toppturer. Här har man gått på topptur sedan början av 1900-talet och sedan dess har området varit som en magnet för skandinaver som gillar att gå med stighudar under skidorna. I vår digitala guidebok hittar du beskrivningar till 22 toppturer i området, men också nyttig information som gör det lättare att planera din resa hit. I e-föraren finns allt från enkla nybörjarturer till komplexa brantåk.

Björkar och branter på Njulla.
På väg uppför Vassechokka

Är du medlem på Snösäker kostar e-föraren kostar 119 kronor, annars får du hosta upp 189 kronor. Men en digital guidebok är inte bara billig, den är även klimatsmart och du kan dessutom planera var du vill, när du vill.

Här kan du läsa mer om vår digitala guidebok för Abisko-Björkliden-Riksgränsen.

Om Snösäker
Snösäker arbetar med kunskap för att hitta bra och säker snö. Det gör vi genom sajten Snösäker.se, böcker, föreläsningar och Homeparty. Genom att bli medlem på Snösäker.se får du tillgång till 100-tals artiklar om offpist och topptur, fler än 500 beskrivningar till toppturer i Skandinavien och de digitala kurserna Toppturskolan och Lavinskolan.
Här blir du medlem på Snösäker.
I boken Snösäker får du massa kunskap som gör din skidåkning bättre, säkrare och roligare.
Läs mer om boken här.