Här hittar du din digitala guidebok

ClosePlease login

Nu är det hög tid att börja planera topptursäsongen och då är någon av våra 10 våra digitala guideböcker (vi kallar dem e-förare) till grym hjälp!

Vad är en e-förare?
En e-förare är en digital guidebok för toppturerna i några av Skandinaviens bästa skidområden. I den har vi samlat alla turbeskrivningar i det aktuella området, plus ett gäng bonusturer. Dessutom får du tillgång till all områdesinformation. Alla har ju med sig mobilen på tur, så nu kan du enkelt ta med sig din digitala beskrivning på fjället.
I motsats till analoga guideböcker är de billiga, kan uppdateras, vi på Snösäker kan lägga till nya turbeskrivningar och e-föraren innehåller en zoomningsbar gpx-karta med den aktuella turen inlagd. Det gör att du kan se var på den aktuella turen du befinner dig.

Planera när du vill, var du vill
Du har alltid tillgång till din digitala guidebok och kan planera var du vill. Så vare sig du sitter på toa, på ett segt möte eller framför brasan i en fjällstuga kan du drömma dig bort till ditt nästa äventyr. En annan fördel med våra digitala guideböcker är att du får tillgång till e-föraren direkt när du köpt den – du slipper vänta på leverans.

Sugen på Sunnmöre? Då ska du kolla in vår digitala guidebok för området

Medlem=billigt eller på köpet
Priserna på e-förarna ser lite olika ut. Det beror det på hur många bra turer området har och om du är medlem på Snösäker eller inte. Du behöver inte vara medlem på Snösäker för att köpa en digital guidebok, men priset blir bättre.
Våra medlemskap vänder sig till de som vill veta allt om topptur, de digitala guideböckerna vänder sig till de som vill veta allt om ett område. Är du premiummedlem kostar de billigaste e-förarna på 99 kronor, vilket är nästan halva priset. Här kan du läsa mer om Premium.
Vi har även medlemskapet PremiumPlus. I det medlemskapet ingår alla våra digitala guideböcker. Läs mer om PremiumPlus här.

Vi hjälper dig att resa klimatsmart
Förutom våra guideböcker till nio olika olika destinationer har vi även gjort en e-förare för dig som vill resa klimatsmart. I populära Gröna Toppturer har vi samlat 100 toppturer som du når med kollektivtrafik.
Detta är våra digitala guideböcker:

Hemsedal

Sunnmöre Väst

Abisko-Björkliden-Riksgränsen

Sylarna

Senja

Storulvån

Kebnekaise

Sunnmöre Öst

Gröna toppturer

Hemavan

Om Snösäker
Snösäker arbetar med kunskap för att hitta bra och säker snö. Det gör vi genom sajten Snösäker.se, böcker och föreläsningar. Genom att bli medlem på Snösäker.se får du tillgång till 100-tals artiklar om offpist och topptur, fler än 500 beskrivningar till toppturer i Skandinavien och de digitala kurserna Toppturskolan och Lavinskolan. På Snösäker finns två olika medlemskap
 Premium  och Premium+
I boken Snösäker får du massa kunskap som gör din skidåkning bättre, säkrare och roligare.
Läs mer om boken här.
Vi har även skrivit boken Toppturer i Norge. Kolla in den här.