Därför måste du testa Blåfjellets balla bowl


På nordsidan av Blåfjellet i norska Sogndal hittar du en flera kilometer bred gyta som kantas av en handfull lättillgängliga toppar. Från dessa slingrar sig mängder av fina åk ner mot dalen och fallhöjderna ligger runt 900 meter. Och längs vägen ner mot Gunvordalen möts du av skogsskidåkning av yppersta klass.

Ensam skidåkare på väg upp för Blåfjellets nordsida. Det finns spår, men grytan är så stor att de inte spelar någon roll.

  Page title

Bli medlem och få tillgång till hela artikeln

Som medlem PremiumPlus på Snösäker får du tillgång till hundratals artiklar om offpist, toppturer och laviner. Du får även beskrivningar till 600 toppturer i Skandinavien och de bästa offpiståken, men också de digitala kurserna Topptursskolan och Snöjägaren. Men inte nog med det: du har även fri tillgång till våra 10 digitala guideböcker.

Pris: 399:-/år Läs mer här

Väljer du medlemskapet Premium får du tillgång till allt ovanstående, exklusive våra digitala guideböcker. Men som Premiummedlem har du bra rabatt på guideböckerna.

Pris: 249:-/år Läs mer här

Redan medlem? Logga in här.

Kommer du inte åt informationen trots att du är inloggad? Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken ”Mina sidor” och vidare till ”Mitt medlemskap”. Om det står att ditt medlemskap är inaktivt behöver du betala för ytterligare ett år här!