Bli medlem på Snösäker – gör din skidåkning bättre, säkrare och roligare

ClosePlease login

När du blir Premiummedlem på Snösäker får du tillgång till hundratals beskrivningar  av toppturer och de 80 bästa offpiståken i Skandinavien, all områdesinformation, massa artiklar och annan offpistsmart kunskap. Dessutom får du tillgång till de digitala kurserna Lavinskolan, Snöjägaren och Toppturskolan. Dessutom får du 20% rabatt på kartor från Calazo och galen rabatt på våra  digitala guideböcker och analoga böcker. Du betalar 249 kronor per år och får ett medlemskap som gör din skidåkning bättre, säkrare och roligare.

Det som skiljer medlemskap Premium från PremiumPlus är att PremiumPlus-medlemmar har tillgång till alla turbeskrivningar på Snösäker.se, även de som finns med i våra 10 digitala guideböcker.

Läs mer om Premium här

Om Snösäker
Snösäker arbetar med kunskap för att hitta bra och säker snö. Det gör vi genom sajten Snösäker.se, böcker och föreläsningar. Genom att bli medlem på Snösäker.se får du tillgång till 100-tals artiklar om offpist och topptur, fler än 500 beskrivningar till toppturer i Skandinavien och de digitala kurserna Toppturskolan och Lavinskolan. På Snösäker finns två olika medlemskap
 Premium  och Premium+
I boken Snösäker får du massa kunskap som gör din skidåkning bättre, säkrare och roligare.
Läs mer om boken här.
Vi har även skrivit boken Toppturer i Norge. Kolla in den här.