Årets julklapp: kunskap om offpist och topptur

Ett medlemskap på Snösäker är en perfekt julklapp till en skidåkare som du bryr dig extra mycket om. Fyll i dina uppgifter nedan och betala, så mejlar vi ett presentkort (se bilden ovan) med en personlig kod till dig inom 12 timmar. Det enda du behöver göra är att printa presentkortet – om du vill.

Tillgång till massa kunskap
Som medlem på Snösäker får du tillgång till massa kunskap som gör din skidåkning bättre, säkrare och roligare. Du kan lära dig mer i de de digitala kurserna Snöjägaren, Lavinskolan och Toppturskolan. Dessutom får du beskrivningar till hundratals toppturer i Skandinavien och bra rabatter på alla våra produkter.
Du kan välja mellan två olika presentkort: Premium och PremiumPlus. Som Premiummedlem får du tillgång till allt material på Snösäker, förutom våra 9 digitala guideböcker. Som medlem PremiumPlus får du tillgång till allt material på Snösäker, inklusive de 9 digitala guideböckerna.

Här köper du presentkort för medlemskapet Premium (229:-)

Här köper du presentkort för medlemskapet PremiumPlus (399:-)

Om Snösäker
Snösäker arbetar med kunskap för att hitta bra och säker snö. Det gör vi genom sajten Snösäker.se, böcker, föreläsningar och Homeparty. Genom att bli medlem på Snösäker.se får du tillgång till 100-tals artiklar om offpist och topptur, fler än 500 beskrivningar till toppturer i Skandinavien och de digitala kurserna Toppturskolan och Lavinskolan.
Här blir du medlem på Snösäker.
I boken Snösäker får du massa kunskap som gör din skidåkning bättre, säkrare och roligare.
Läs mer om boken här.
Ett Homeparty innebär att vi kommer hem till dig och föreläser om laviner, topptur eller offpist.
Här kan du läsa mer om Homeparty.