Årets julklapp: kunskap om offpist och topptur

ClosePlease login

Ett medlemskap på Snösäker är en perfekt julklapp till en skidåkare som du bryr dig extra mycket om. Fyll i dina uppgifter nedan och betala, så mejlar vi ett presentkort (se bilden ovan) med en personlig kod till dig inom 12 timmar. Det enda du behöver göra är att printa presentkortet – om du vill.

Tillgång till massa kunskap
Som medlem på Snösäker får du tillgång till massa kunskap som gör din skidåkning bättre, säkrare och roligare. Du kan lära dig mer i de de digitala kurserna Snöjägaren och Toppturskolan. Dessutom får du beskrivningar till hundratals toppturer i 40 skandinaviska fjällområden och bra rabatter på alla våra produkter.
Du kan välja mellan två olika presentkort: Premium och PremiumPlus. Som Premiummedlem får du tillgång till allt material på Snösäker, förutom våra 10 digitala guideböcker. Som medlem PremiumPlus får du tillgång till allt material på Snösäker, inklusive de 10 digitala guideböckerna.

Här köper du presentkort för medlemskapet Premium (249:-)

Här köper du presentkort för medlemskapet PremiumPlus (399:-)

Om Snösäker
Snösäker arbetar med kunskap för att hitta bra och säker snö. Det gör vi genom sajten Snösäker.se, böcker och föreläsningar. Genom att bli medlem på Snösäker.se får du tillgång till 100-tals artiklar om offpist och topptur, fler än 500 beskrivningar till toppturer i Skandinavien och den digitala kursen Toppturskolan. På Snösäker finns två olika medlemskap:
 Premium (249:-/år)  och Premium+ (399:-/år)