Topptur på Grönland – så gör du

Är du sugen på ett rejält topptursäventyr när världen öppnar upp igen? Då ska du kolla in Grönland! Här ligger bergen tätt, åken är rejäla, många turer har havsutsikt och så finns det inga jobbiga träd att trassla in sig i. Och eftersom det inte finns mobiltäckning blir resan skönt analog.

Johan Engebratt gör en högersväng till. Snön är sämre än på bilden ovan, men glaciären är coolare. 

Men är det lätt och inte alltför dyrt att göra en topptursresa till Grönland? Fredrik här på Snösäker testade och svaret blev nja. Den blev inte jättedyrt, men enkelt var det inte. Här ger han några tips som gör det enklare för dig att att hitta rätt bland de avlägsna grönländska bergen.

Bli medlem och få tillgång till artikeln.

Redan medlem? Logga in nedan eller här.

Som medlem på Snösäker får du tillgång till massa artiklar om offpist, toppturer och laviner. Du får även hundratals beskrivningar till Skandinaviens bästa toppturer och offpiståk, men också de digitala kurserna Lavinskolan, Topptursskolan och Snöjägaren.

Kommer du inte åt informationen trots att du är inloggad? Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken ”Mina sidor” och vidare till ”Mitt medlemskap”. Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!

Pris: 199:-/år

Bli medlem här.