Topptur #525 – en riktig skönhet

På Snösäker hittar du just nu beskrivningar till 525 toppturer i 37 olika skandinaviska skidområden. Toppturen som blev nummer 525, Nonstind, är en riktig skönhet. Fjället ligger långt västerut i Romsdal, precis på gränsen till det topptursområde vi på Snösäker kallar Öster om Storfjorden och precis runt hörnet från världsberömda Sunnmöre.
Du tar dig till Nonstinden genom att köra av vägen mot Ålesund vid Innfjorden och sedan på slingriga vägar ta dig upp till den charmiga sätern Böstölen.

Bli medlem och få tillgång till artikeln.

Redan medlem? Logga in nedan eller här.

Som medlem på Snösäker får du tillgång till massa artiklar om offpist, toppturer och laviner. Du får även hundratals beskrivningar till Skandinaviens bästa toppturer och offpiståk, men också de digitala kurserna Lavinskolan, Topptursskolan och Snöjägaren.

Kommer du inte åt informationen trots att du är inloggad? Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken ”Mina sidor” och vidare till ”Mitt medlemskap”. Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!

Pris: 229:-/år

Bli medlem här.