Templet – Sylarnas coolaste topptur

Templet är inte bara det berg i Sylarna som har det coolaste namnet, här hittar du även de coolaste toppturerna. Dessutom får nog Templet klassas som det vackraste berget i området. Det består av flera branta ryggar som strålar samman i en stilig topp. Åken går inte på ryggarna utan på Templets branta sidor. Här kan du köra två snygga rännor och den snösamlande Ekorrgrytan, men pärlan är utan tvekan åket på den stora östsidan.

Nästan hela härligheten. Östsidan mitt i bilden och Ekorrgrytan till vänster.

Page title

Bli medlem och få tillgång till hela artikeln

Som medlem PremiumPlus på Snösäker får du tillgång till hundratals artiklar om offpist, toppturer och laviner. Du får även beskrivningar till 600 toppturer i Skandinavien och de bästa offpiståken, men också de digitala kurserna Topptursskolan och Snöjägaren. Men inte nog med det: du har även fri tillgång till våra 10 digitala guideböcker.

Pris: 399:-/år Läs mer här

Väljer du medlemskapet Premium får du tillgång till allt ovanstående, exklusive våra digitala guideböcker. Men som Premiummedlem har du bra rabatt på guideböckerna.

Pris: 249:-/år Läs mer här

Redan medlem? Logga in här.

Kommer du inte åt informationen trots att du är inloggad? Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken ”Mina sidor” och vidare till ”Mitt medlemskap”. Om det står att ditt medlemskap är inaktivt behöver du betala för ytterligare ett år här!