Sveriges bästa stuga för toppturer

Viterskalsstugan strax utanför Hemavan har massa toppturer precis runt knuten och tar drygt en timme att nå från toppen av liften. Här bor du skönt mobillöst, kan ta din afterski-öl på trappan och njuta toppturer som räcker i flera dagar. När det är dags att närma sig civilisationen igen är det bara att bestiga någon av de närliggande topparna och sedan glida ner mot Hemavan igen. Eller så följer du bara Kungsleden tillbaka ner mot byn.
På Snösäker hittar du beskrivningar till 7 toppturer som du når från Viterskalsstugan (se nedan). Alla finns i vår digitala guidebok för Hemavan.

Softa svängar på Dålkoetjåhke ner mot Viterskalstugan (strax ovanför bildens mitt).

  Page title

Bli medlem och få tillgång till hela artikeln

Som medlem PremiumPlus på Snösäker får du tillgång till hundratals artiklar om offpist, toppturer och laviner. Du får även beskrivningar till 600 toppturer i Skandinavien och de bästa offpiståken, men också de digitala kurserna Topptursskolan och Snöjägaren. Men inte nog med det: du har även fri tillgång till våra 10 digitala guideböcker.

Pris: 399:-/år Läs mer här

Väljer du medlemskapet Premium får du tillgång till allt ovanstående, exklusive våra digitala guideböcker. Men som Premiummedlem har du bra rabatt på guideböckerna.

Pris: 249:-/år Läs mer här

Redan medlem? Logga in här.

Kommer du inte åt informationen trots att du är inloggad? Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken ”Mina sidor” och vidare till ”Mitt medlemskap”. Om det står att ditt medlemskap är inaktivt behöver du betala för ytterligare ett år här!