Sex anledningar att bli medlem på Snösäker

Vill du att din skidåkning ska bli bättre, säkrare och roligare? Då ska du kolla in Snösäkers medlemskap. Som medlem på Snösäker får du tillgång till massa kunskap som gör att du lär dig att hitta bra snö som också är säker. Här följer sex tunga skäl att bli medlem:

1. Över 400 beskrivningar till toppturer i Skandinavien
Gillar du att gå på topptur har vi över 400 beskrivningar till toppturer i Skandinavien på vår sajt. Varje tur har en zoomningsbar karta och all info du behöver för att göra turen så smidig och säker som möjligt.

2. Full tillgång till den digitala kursen Toppturskolan
I Toppturskolan vänder vi oss till både topptursrookies och topptursrävar. Nybörjare får tillräcklig kunskap för att kunna ta sina första steg på stighudar. Men även mer erfarna toppturare hittar tips och trix som gör fjällvardagen roligare och säkrare.

3. 25% rabatt på boken Snösäker
Vi på Snösäker är även analoga och då skriver vi böcker. Boken Snösäker är på 172 sidor och innehåller allt från lavinkunskap och utrustningstips, till brant skidåkning och hur du ska resonera när du väljer skidort. Som medlem på Snösäker har du 25% rabatt på vår bok och betalar 185 kronor istället för 229.

4. Alla delar av Lavinskolan
Snösäkers Lavinskola är en digital grundkurs i lavinkunskap. I tio lättlästa avsnitt får du lära dig att förstå vad laviner är, identifiera faror, reducera riskerna och rädda på ett snabbt och smidigt sätt. Som medlem har du tillgång till alla delar.

5. Den digitala guideboken Gröna toppturer helt gratis.
I en av våra digitala guideböcker, Gröna toppturer, har vi samlat beskrivningar till 90 toppturer i Sverige och Norge som du enkelt når med kollektivtrafik. Som medlem får du denna gratis och rejäl rabatt på alla våra andra guideböcker.

6. 20% rabatt på Homeparty
Våra medlemmar har 20% rabatt på Homeparty, då vi kommer hem till dig för att föreläsa om offpist, laviner och toppturer.

Klicka här för att läsa mer om vårt medlemskap och bli medlem.