Så vässar du resan till Hemsedal

_33B6118
Det är variationen som är Hemsedals styrka. Här finns bra pister, lättillgänglig offpist och fina toppturer.

För många skidåkare i södra Sverige är Hemsedal den närmsta lite större skidorten. Här följer 6 tips som gör din skidresa till Norges närmsta fjäll bättre.

1. Ta med flera par skidor
Hemsedals styrka är variationen, här finns bra toppturer, svepande pister och många mil längdspår. När det är sönderslaskat i pisterna kan turerna uppe på fjället vara perfekta, när det är bristande skare i offpisten kan backarna vara fina  och när det är söndagslånga köer i liften kan det vara tomt i längdspåret. Därför ska du packa flera skidor i boxen när du åker till Hemsedal.

Bli medlem och få tillgång till artikeln.

Redan medlem? Logga in nedan eller här.

Som medlem på Snösäker får du tillgång till massa artiklar om offpist, toppturer och laviner. Du får även hundratals beskrivningar till Skandinaviens bästa toppturer och offpiståk, men också de digitala kurserna Lavinskolan, Topptursskolan och Snöjägaren.

Kommer du inte åt informationen trots att du är inloggad? Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken ”Mina sidor” och vidare till ”Mitt medlemskap”. Om det står att ditt medlemskap är inaktivt så behöver du betala för ytterligare ett år här!

Pris: 229:-/år

Bli medlem här.