Kolla in vår digitala guidebok för Storulvån

Vi har gjort en digital guidebok för Sveriges kanske mest populära topptursområde – Storulvån. I motsats till många andra destinationer för topptur i Sverige är Storulvån lättillgängligt. De flesta av turerna i området börjar från Storulvåns fjällstation eller från vägen in mot den. Stationen har en stor parkering och bussen som sköter transporten till och från tågstationerna i Enafors och Duved stannar utanför dörren.

Bra utgångspunkt för en effektiv helg
Läget gör att du kan hoppa på nattåget i södra Sverige och efter byte ta bussen upp till fjällstationen för att ha en bekväm och effektiv toppturshelg.
I vår digitala guidebok (så kallad e-förare) för Storulvån har vi samlat 19 toppturer från Getryggen i söder till Snasahögarna i norr. Som Premiummedlem på Snösäker betalar du för 119 kronor för guideboken, är du inte medlem kostar den 189 kronor. Har du medlemskapet PremiumPlus ingår den.  Läs mer och beställ här.

E-föraren för skidorterna längst i norr är en av våra mest populära digitala guideböcker.


En av våra 9 digitala guideböcker
I nuläget har vi publicerat 10 digitala guideböcker. I dem har vi samlat all den info du behöver för att besöka några av Skandinaviens finaste topptursområden. De är:

Storulvån

Hemsedal

Sunnmöre Väst

Abisko-Björkliden-Riksgränsen

Sylarna

Hemavan

Senja

Kebnekaise

Sunnmöre Öst

Gröna toppturer

Om Snösäker
Snösäker arbetar med kunskap för att hitta bra och säker snö. Det gör vi genom sajten Snösäker.se, böcker och föreläsningar. Genom att bli medlem på Snösäker.se får du tillgång till 100-tals artiklar om offpist och topptur, fler än 500 beskrivningar till toppturer i Skandinavien och de digitala kurserna Toppturskolan och Snöjägaren. På Snösäker finns två olika medlemskap Premium  och Premium+
Vi har även skrivit boken Toppturer i Norge. Kolla in den här.