Nu släpper vi boken Toppturer i Norge – beställ den här!

Nu släpper vi på Snösäker boken Toppturer i Norge tillsammans med bokförlaget Calazo. På 368 sidor beskriver vi de 101 bästa toppturerna i 16 områden, från Lyngen i norr till Hemsedal i söder. Dessutom innehåller boken en beskrivning för den fem dagar långa alpina skidturen Högruta i Jotunheimen. Allt illustrerat med tydliga kartor och Fredrik Schenholms läckra skidbilder. Det här är den perfekta julklappen till alla skidåkare.

Bra snö och havsutsikt är vardag om du går på topptur i Norge.

Kanske bästa landet i världen för toppturer
Vi tycker att Norge är ett av världens bästa länder för toppturer. Det finns höga och spännande fjälltoppar utspridda över nästan hela landet och i vissa delar av Norge kommer det dessutom lika mycket snö som i Japan eller Kanada. Och du kan åka skidor i norrsken eller midnattssol – eller med havsutsikt!

I Toppturer i Norge beskriver vi inte bara 101 toppturer, vi förklarar även vart du ska åka beroende på säsong. Och mycket annat.

Vi hjälper dig att välja rätt
Den stora mängden fantastiska möjligheter kan kännas överväldigande, och det är precis det som den här boken vill hjälpa dig med. Den är skriven av svenska skidåkare för svenska skidåkare. I boken får du veta vart du ska åka beroende på säsong och vilken typ av skidåkning du vill ha. Norge har otroligt många fina toppturer och det har varit svårt att sålla, men vi har försökt att göra ett urval så att det i varje område finns turer som passar för alla – från rookie till topptursräv.

Varje toppturer i boken beskrivs med text, bild och en tydlig karta med turen inritad.

Beställ här – vi bjuder medlemmar på frakten!
Toppturer i Norge kostar och 349 kronor och du beställer den direkt från förlaget Calazo via denna länk.

Är du medlem på Snösäsäker.se bjuder vi på frakten! Då anger du bara koden längst ner i denna artikel (du behöver vara inloggad för att se den), så dras fraktkostnaden av i kassan.
Erbjudandet gäller t.o.m 24/12.

Page title

Bli medlem och få tillgång till hela artikeln

Som Premiummedlem på Snösäker får du tillgång till hundratals artiklar om offpist, toppturer och laviner. Du får även beskrivningar till nästan 600 toppturer i Skandinavien och de bästa offpiståken, men också de digitala kurserna Lavinskolan, Topptursskolan och Snöjägaren. Dessutom får du bra rabatt på våra 10 digitala guideböcker. Pris: 229:-/år Läs mer här

Väljer du medlemskapet PremiumPlus får du, förutom ovanstående, även fri tillgång till våra 10 digitala guideböcker. Pris: 399:-/år Läs mer här

Redan medlem? Logga in här.

Kommer du inte åt informationen trots att du är inloggad? Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken ”Mina sidor” och vidare till ”Mitt medlemskap”. Om det står att ditt medlemskap är inaktivt behöver du betala för ytterligare ett år här!