Köp skitbillig digital guidebok för Sylarna!

Sugen på Jämtlands Chamonix, a.k.a Sylarna? Då ska du kolla in vår digitala guidebok över detta massiv. Området passar dig som är en van toppturare och inte bangar för åk som är lite brantare och ibland kräver en firning eller att du ska använda isyxan. Denna så kallade e-förare innehåller beskrivningar till de 18 bästa toppturerna och nyttig information som du behöver för att planera ditt äventyr. Varje turbeskrivning beskriver tydligt hur du ska göra för att genomföra toppturen så säkert som möjligt och en gps-karta för att hamna rätt.

På väg upp mot pinnaklarna.

Kostar 189:-, 119:-  eller inte alls
Den digitala guideboken kostar 119 kronor för Premiummedlemmar och 129 för dig som inte är medlem. Du får tillgång till den direkt vid köp och slipper att släpa dig till affären för att köpa en dyr analog bok. Medlemskapet PremiumPlus ger dig fri tillgång till alla våra digitala guideböcker.
Här kan du köpa din e-förare för Sylarna.

Vi har även digitala guideböcker för följande områden:
Hemsedal
Sunnmöre Väst
Abisko-Björkliden-Riksgränsen
Senja
Kebnekaise
Sunnmöre Öst
Gröna toppturer – 101 toppturer nu når med kollektivtrafik
Storulvån

<strong>Om Snösäker</strong>
Snösäker arbetar med kunskap för att hitta bra och säker snö. Det gör vi genom sajten Snösäker.se, böcker, föreläsningar och Homeparty. Genom att bli medlem på Snösäker.se får du tillgång till 100-tals artiklar om offpist och topptur, fler än 500 beskrivningar till toppturer i Skandinavien och de digitala kurserna Toppturskolan och Lavinskolan.
Här blir du medlem på Snösäker.
I boken Snösäker får du massa kunskap som gör din skidåkning bättre, säkrare och roligare.
Läs mer om boken här.