Kebnekaises 3 bästa toppturer

Runt Kebnekaise finns mängder av toppturer och på Snösäker hittar du beskrivningar till 30 av dem. Men vilka åk är bäst? Här listar vi våra 3 favoriter.

Drakryggen – coolt namn och två bra åk
Drakryggen är inte bara ett fjäll med ett riktigt tufft namn, det är även ett fjäll med två bra åk. Inte nog med att berget är snyggt i sig, du rör dig i ett landskap som mer för tankarna till Chamonix än runda svenska fjäll.

Stora ytor på Drakryggen.

Page title

Bli medlem och få tillgång till hela artikeln

Som medlem PremiumPlus på Snösäker får du tillgång till hundratals artiklar om offpist, toppturer och laviner. Du får även beskrivningar till 600 toppturer i Skandinavien och de bästa offpiståken, men också de digitala kurserna Topptursskolan och Snöjägaren. Men inte nog med det: du har även fri tillgång till våra 10 digitala guideböcker.

Pris: 399:-/år Läs mer här

Väljer du medlemskapet Premium får du tillgång till allt ovanstående, exklusive våra digitala guideböcker. Men som Premiummedlem har du bra rabatt på guideböckerna.

Pris: 249:-/år Läs mer här

Redan medlem? Logga in här.

Kommer du inte åt informationen trots att du är inloggad? Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken ”Mina sidor” och vidare till ”Mitt medlemskap”. Om det står att ditt medlemskap är inaktivt behöver du betala för ytterligare ett år här!