Så åker du skidor ner för Sveriges 4:e högsta berg

Kaskasatjåkka är med sina 2076 meter över havet Sveriges fjärde högsta berg. Den bästa utgångspunkten för att bestiga fjället är Tarfalastugan som ligger nära foten av berget. Från toppen av Kaskasatjåkka finns det två åk att välja mellan. Antingen att åka ner samma väg som du gick upp, eller ner för Lillietoppsrännan – ett av Sveriges bästa åk. Båda åken är till största delen sydvända.

Page title

Bli medlem och få tillgång till hela artikeln

Som medlem PremiumPlus på Snösäker får du tillgång till hundratals artiklar om offpist, toppturer och laviner. Du får även beskrivningar till 600 toppturer i Skandinavien och de bästa offpiståken, men också de digitala kurserna Topptursskolan och Snöjägaren. Men inte nog med det: du har även fri tillgång till våra 10 digitala guideböcker.

Pris: 399:-/år Läs mer här

Väljer du medlemskapet Premium får du tillgång till allt ovanstående, exklusive våra digitala guideböcker. Men som Premiummedlem har du bra rabatt på guideböckerna.

Pris: 249:-/år Läs mer här

Redan medlem? Logga in här.

Kommer du inte åt informationen trots att du är inloggad? Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken ”Mina sidor” och vidare till ”Mitt medlemskap”. Om det står att ditt medlemskap är inaktivt behöver du betala för ytterligare ett år här!