Jölster – här snöar det 2 dagar av 3

Jölster ligger mitt i ett av Europas mest nederbördsrika områden. Här har 65% av dagarna nederbörd, så en bra månad snöar det lika lika många gånger som det gör under en hel säsong i Alperna.

I Jölster hinner du flera toppar på en dag
De flesta fjällen i Jölster är lättillgängliga från väg och det finns goda förutsättningar att göra flera toppar och åk under en dag. Ett område som passar bra för dubbeltopp är Haukedalen.  Här ligger Nesfjellet och Gjerlandsheia. De har flera åk i olika riktningar, så det är lätt att hitta något som passar under rådande förhållanden.

Även klara dagar lurar Snömolnen vid horisonten.

Page title

Bli medlem och få tillgång till hela artikeln

Som medlem PremiumPlus på Snösäker får du tillgång till hundratals artiklar om offpist, toppturer och laviner. Du får även beskrivningar till 600 toppturer i Skandinavien och de bästa offpiståken, men också de digitala kurserna Topptursskolan och Snöjägaren. Men inte nog med det: du har även fri tillgång till våra 10 digitala guideböcker.

Pris: 399:-/år Läs mer här

Väljer du medlemskapet Premium får du tillgång till allt ovanstående, exklusive våra digitala guideböcker. Men som Premiummedlem har du bra rabatt på guideböckerna.

Pris: 249:-/år Läs mer här

Redan medlem? Logga in här.

Kommer du inte åt informationen trots att du är inloggad? Då kan ditt medlemskap ha gått ut. Ta en titt under fliken ”Mina sidor” och vidare till ”Mitt medlemskap”. Om det står att ditt medlemskap är inaktivt behöver du betala för ytterligare ett år här!