Nu smygstartar vi vintern på Snösäker

Kategori: Artiklar | 0
Utsikten norrut från Storgalten är helt ok.

Trots att det fortfarande är badtemperatur i stora delar av landet smygstartar vi vintern på Snösäker. Vi har producerat en hel del under sommaren och under hösten kommer vi att släppa ett rejält gäng artiklar och turbeskrivningar, men också några nya produkter.

När det gäller turbeskrivningarna närmar vi oss nästa mål, 500 toppturer, i rasande takt. Fredrik var i Lyngen i våras och besteg flera toppar. Dessa har vi redan lagt upp på sajten. Den mest minnesvärda skidåkningen hade han på Storgalten, ett åk som ger 1200 höjdmeter ihållande åkning bland fjordar och hav, mitt i Lyngens alpina landskap.

Utsikten söderut är också ok.

I dagsläget finns det beskrivningar till 420 toppturer på Snösäker. 99 är gratis, men ska du komma åt alla behöver du ett medlemskap på Snösäker. Då får du även tillgång till Lavinskolan, Toppturskolan och får bra rabatt på alla våra produkter.

Om Snösäker
Snösäker arbetar med kunskap för att hitta bra och säker snö. Vi sprider kunskapen genom böcker, Homeparty och sajten Snösäker.se. Genom att vara medlem på Snösäker får du bland annat full tillgång till de digitala kurserna Toppturskolan och Lavinskolan, men också över 400 beskrivningar till toppturer i Skandinavien.