Nu har Snösäker beskrivningar till 420 skandinaviska toppturer!

Kategori: Artiklar | 0

Vårt digitala topptursbibliotek fortsätter att växa och under sommaren har vi publicerat topptur nummer 420 på Snösäker! Det gör att du som besökare på Snösäker har matnyttig digital info till massa sköna toppturer i 32 olika områden i Sverige, Norge och på Grönland. Varje turbeskrivning har en egen sida med tydlig en zoomningsbar karta, bild och allt annat du behöver för att kunna göra toppturen på ett säker sätt. Allt i ett smidigt digitalt format, som gör att du bara behöver din mobil för att planera toppturen.
Här hittar du Snösäkers 420 toppturer.

100 toppturer är gratis
100 av Snösäkers tursbeskrivningar kommer alltid att vara gratis, men ska du få tillgång till alla behöver du vara Premimiummedlem. Då får du även tillgång till Lavinskolan, Toppturskolan och goa rabatter på alla våra produkter.
Läs mer om att bli Premiummedlem

e-förare = all info om ett område
Är du inte sugen på att bli medlem, men ändå vill ha all info om ett specifikt område ska du kolla in våra digitala guideböcker, så kallade e-förare. I dem har vi samlat massa toppturer i några av Skandinaviens bästa turområden. Dessutom har vi gjort en grön e-förare, där vi samlat 90 toppturer du når med kollektivtrafik.

Sylarna
Hemsedal
Sunnmöre Väst
Abisko-Björkliden-Riksgränsen
Senja 
Kebnekaise
Sunnmöre Öst
Grön e-förare

Om Snösäker
Snösäker arbetar med kunskap för att hitta bra och säker snö. Vi sprider kunskapen genom böcker, Homeparty och sajten Snösäker.se. Genom att vara medlem på Snösäker får du bland annat full tillgång till de digitala kurserna Toppturskolan och Lavinskolan, men också över 400 beskrivningar till toppturer i Skandinavien.