Nu finns det 483 toppturer på Snösäker!

Nu har vi publicerat topptur nummer 483 på Snösäker! Det gör att du som besökare på Snösäker har matnyttig digital info till massa sköna toppturer i 36 olika områden i Sverige, Norge och på Grönland. Varje turbeskrivning har en egen sida med tydlig en zoomningsbar karta, bild och allt info du behöver för att kunna göra toppturen på ett säker sätt.
Här hittar du Snösäkers 483 toppturer.

Vinterns mål är 500
Under den kommande säsongen kommer vi att uppdatera sajten med fler toppturer och målet är att nå den magiska gränsen 500 turbeskrivningar innan tomten knackar på dörren.

99 toppturer är gratis
99 av Snösäkers tursbeskrivningar kommer alltid att vara gratis, men ska du få tillgång till alla behöver du vara Premimiummedlem. Då får du även tillgång till Lavinskolan, Toppturskolan och specialartiklar.
Läs mer om att bli Premiummedlem

e-förare = all info om ett område
Är du inte sugen på att bli medlem, men ändå vill ha all info om ett specifikt område ska du kolla in våra digitala guideböcker, så kallade e-förare. I dem har vi samlat massa toppturer i några av Skandinaviens bästa turområden. Dessutom har vi gjort en grön e-förare, där vi samlat 90 toppturer du når med kollektivtrafik.

Sylarna
Hemsedal
Sunnmöre Väst
Abisko-Björkliden-Riksgränsen
Senja
Kebnekaise
Sunnmöre Öst
Grön e-förare