Vi på Snösäker erbjuder homepartyn! Vi kommer hem till dig och hjälper ditt skidgäng att öka säkerheten i offpisten och på topptur. Allt illustrerat med Fredrik Schenholms prisbelönta skidbilder. Är ni 9 personer betalar ni 299 kronor per person och då ingår boken Snösäker (pris 229:-) till alla deltagare. Ni kan välja mellan följande temakvällar:
1. Lavin ABC – lär dig grunderna om laviner

Under några intensiva timmar går vi igenom grunderna om laviner, hur de uppstår och vad du kan göra för att minimera riskerna. Vi går även igenom utrustning och en modell för effektiv lavinsök. Motsvarar gamla SLAO Lavin 0 och nya Svelav Intro.

2. Lavin fortsättning
Har ni grundläggande lavinkunskap, men vill lära er mer? Vår fortsättningskurs innehåller: vädrets inverkan på lavinfaran, fördjupad snökunskap (så bildas farliga flak och svaga lager), gör rätt vägval upp och ner, lär dig mäta lutning, test och observationer för att bedöma lavinfaran, repetition av lavinsök, tips för effektivare grävning och turplanläggning med hjälp av karta och lavinprognos.

3. Så funkar topptur
Trött på att offpisten blir puckelpist på två timmar? Då kanske topptur är något för dig. Under några timmar snackar vi om utrustning, laviner, teknik och tipsar om var de bästa turerna finns.

4. Här hittar du bästa snön i vinter
Detta är kvällen för snönördarna. Vi tipsar om var det snöar mest och hur du gör för att maxa antalet puderdagar. Men det finns bra snö som inte är puder. Därför lär vi dig allt du behöver kunna om uttorkad snö och vårskidåkningens ädla konst. Detta homeparty kommer att ge dig nya perspektiv på din skidåkning och hur du planerar den för att höja dess kvalitet.

Pris

  • 1-9 personer betalar ett fast totalpris på 2699:-, inklusive böcker.

  • Fler än 9 personer? Kontakta oss för offert.

  • Boken Snösäker (värde 229:-) till alla festdeltagare ingår i priset.

  • Premiummedlemmar har 20% rabatt.

För närvarande erbjuder vi bara Homeparty hos dig som har max två timmars bilresa från Göteborg. Utanför Storgöteborg tillkommer resekostnader.
Boka ert homeparty genom att mejla oss på rikard@snosaker.se.

Företag – stärk ert varumärke med en föreläsning
Är du sugen på gladare personal, kunder som köper mer eller både och? Vi kommer till er butik, kickoff eller ert företag för att stärka ert varumärke, antingen internt eller externt. Vi anordnar även utbildningar inom lavin, topptur och offpistsäkerhet. Allt illustrerat med Fredrik Schenholms prisbelönta bilder. Mejla oss på info@snosaker.se för offert. Hör av er till oss på rikard@snosaker.se för prisförslag.